Nedelja, 06/02 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
06/02Tondela vs BenfikaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
06/02/2022 01:57
U ponedeljak je nešto slabija ponuda nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko dana, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Tondele i Benfike. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova.
Tondela

Fudbaleri Tondele igraju promenljivo u dosadašnjem toku šampionata, a ono što nije dobro je da ova ekipa u ovom trenutku ima samo tri boda viška u odnosu na najugroženije timove na tabeli.
U prošlom kolu je ova ekipa odigrala jedana sjajan meč i slavila na gostovanju kod osmoplasiranog Portimonensea, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Tondela odigrala deset mečeva kao domaćin i ostvarila četiri trijumfa uz šest poraza, bez remija, a poslednji duel na svom stadionu Tondela je odigrala protiv Vizele i izgubila sa 2:3.

Benfika

Ako je i bilo neke nade da bi tim iz Lisabona mogao da se ozbiljnije umeša u borbu za titulu šampiona Portugalije, ona je i deifnitivno ugašena nakon poraza u prošlom kolu, i to na svom terenu od Žil Visenta, kada je bilo 1:2.
Naravno, ne treba zaboraviti da je Benfika ostvarila veliki uspeh plasmanom u nokaut fazu Lige šampiona, ali je ipak primarni cilj bio titula u Primeiri, od čega po svemu sudeći neće biti ništa.
Na poslednjih pet mečeva tim iz prestonice Portugala je ostvario dva trijumfa, jednom remizirao i doživeo dva poraza, pa je utisak da je pobeda imperativ na ovom duelu.

Naš predlog

Iako je Benfika veliki favorit na ovom duelu, smatramo da će ovaj meč obeležiti veliki broj golova, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.