Nedelja, 06/02 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal 2
06/02Porto II vs Sporting Covilhã1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
06/02/2022 12:53
Drugi tim portugalskog velikana ima dosta neubedljivu sezonu, ali je njima najvažnije da pronalaze nove fudbalere za prvi tim \'\'zmajeva\'\'. Utakmica protiv Kovilje igra se u ponedeljak u 16.30.
Porto II

U tri prethodna kola drugi tim Porta je osvojio samo jedan bod. Posle poraza od vodeće Kasa Pie na domaćem terenu i minimalnog neuspeha kod Nacionala, osvojili su bod na gostovanju kod Trofensea, gde su i postigli prve golove nakon 180 minuta igre. Trenutno je Porto II na osmom mestu, a odigrano je 20 kola u portuglaskoj Segundi. S obzirom da ovaj tim ne može da uđe u elitu, sve dok je tamo prvi tim ovog kluba, a to će uvek i biti, njihov jedini zadatak je da ostanu u Segundi i promovišu nove igrače za \'\'starijeg brata\'\'.

Kovilja

Ovaj grad još nosi i naziv \'\'portugalski Mančester\'\', ne zato što ima odlične fudbalske klubove, već zato što je bio sedište tekstilne industrije. Što se fudbalskog tima tiče on se bori za opstanak u Segundi, a trenutno su tek na 16. mestu, onom koje na kraju sezone donosi samo plasman u baraž za opstanak. Prošlu sezonu su završili na solidnom 13. mestu, a bili su za nekoliko mesta bolje plasirani od Porta II. Sada su u krizi, u 2022. godini još nisu pobedili, a odigrali su pet prvenstvenih mečeva, u kojima su upisali tri remija i dva poraza. Na poslednjem meču su izgubili kod Rio Avea, a na strani su ove sezone pobedili samo jednom, i to još u prvom kolu novog šampionata kada su slavili kod Feirensea.

Predlog

Porto je u prvom delu sezone slavio kao gost u Kovilji, pa smatramo da je i sada apsolutni favorit. Pritom se Kovilja ne može pohvaliti učinkom na strani, s obzirom da su slavili još početkom avgusta prošle godine. Krizi Kovilje se ne nazire kraj, i očekujemo da Porto to iskoristi. Naš predlog je jedinica, a koeficijent za nju u kladionici CircusCasino iznosi 1.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.