Nedelja, 06/02 - Fudbal, Turska, TFF 1. Lig
06/02Kocaelispor vs BolusporUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
06/02/2022 13:14
Iako su jedni do drugih na tabeli, domaći su su u velikoj krizi. Meč druge lige Turske igra se u ponedeljak u 18 časova.
Kodžaelispor

Domaći tim je bez pobede skoro dva meseca. Poslednji put su slavili u prvoj polovini decembra kada su na svom terenu dobili Erzurum. Od tada su odigrali sedam utakmica, šest u prvenstvu i jednu u Kupu, a samo su na jednoj prvenstvenoj utakmici osovojili bod. Na tri ligaška meča u 2022. gdini upisali su isto toliko poraza. Ipak, kao domaćini su dosta uspešni, većinu bodova osvajali su na svom stadionu, čak 19 od 24 osvojena. Zanimljivo je i da su na svom terenu postigli tri puta više golova nego kada su gostovali, 15 naspram samo pet.

Bolu

Gosti imaju isti broj bodova kao i Kodžaeli, ali su u zaostatku dva meča u odnosu na svog sadašnjeg rivala. Bolu je čvrst tim koji prima malo golova, pa su tako na devet utakmica odigranih na svom terenu loptu iz mreže vadili samo četiri puta. Ova ekipa imala je velike ambicije na početku sezone, ali ih je stvarnost demantovala i sada im je najvažnije da što pre pobegnu iz opasne zone i stignu u mirnu luku. Bolu je niz od tri uzastopna poraza, dvau prvenstvu i jednog u Kupu, prekinuo pobedom nad Balikesilsporom u poslednjem kolu, mada je taj meč odigran pre skoro mesec dana. Treba reći da ih je iz Kupa izbacio lider Superlige, i verovatno novi šampion, ekipa Trabzona, i to minimalnim trijumfom u Trabzonu.

Predlog

Kada je Bolu bio domaćin, a to se dogodilo u septembru prošle godine, pobedili su Kodžaeli sa 2:0. Zanimljivo je da je to bio prvi okršaj ova dva tima još od 2010. godine, pošto su posle više od 11 godina ponovo u istom rangu. Gosti jesu favoriti na ovom meču, ali je realnije igrati na mali broj golova. Za 0-2 gola u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.96.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.