Utorak, 08/02 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
08/02Barnli vs Mančester Junajted1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
07/02/2022 11:45
Od utorka su na programu mečevi 24. kola engleske Premijer lige, a ovoga puta smo za vas analizirali duel između Barnlija i Mančester Junajteda. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Barnli

I ovog puta će primarni cilj Barnlija biti opstanak u društvu najboljih, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli i kako sada stvari stoje deluje da je Barnli najozbiljniji kandidat za ispadanje u Čempionšip.
U prošlom kolu je "fenjeraš" remizirao na svom terenu protiv Votforda, a taj meč je završen rezultatom 0:0, što je bio slučaj i kolo pre toga kada je ova ekipa izvukla jedan dobar rezultat na gostovanju kod favorizovanog Arsenala.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je ova ekipa odigrala osam mečeva kao domaćin i ostvarila samo jedan trijumf, uz čak pet remija, ali i dva poraza.

Mančester Junajted

Ekipa Mančester Junajteda ne putuje na ovo gostovanje u lepom raspoloženju, obzirom da su "crveni đavoli" elimisani iz FA Kupa od Midlzbroa, i to nakon lošijeg izvođenja jedanaesteraca.
Ipak, mora se priznati da Kristijano Ronaldo i drugari pružaju nešto bolje partije u poslednje vreme u Premijer ligi, a ono što je najbitnije je podatak da se Junajted trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona, što svakako i jeste primarni cilj.
U prošlom kolu je četa Ralfa Ragnika golom u poslednjim sekundama susreta savladala Vest Hem, a taj meč na Old Trafordu završen je rezultatom 1:0.

Naš predlog

Utisak je da Junajted ne bi trebalo da ima previše problema na gostovanju kod "fenjeraša" zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.