Sreda, 09/02 - Fudbal, Rumunija, Liga I
09/02Voluntari vs Rapid Bucureşti1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
07/02/2022 11:56
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč rumunskog šampionata, a ovoga puta smo se opredelili za meč između Voluntarija i Rapida iz Bukurešta. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 55 minuta.
Voluntari

Fudbaleri Voluntarija igraju fenomenalno ove sezone, što će nam bez ikakve sumnje najbolje potvrditi i trenutno treće mesto na tabeli koje na kraju šampionata donosi kvalifikacije za Ligu Konferencije, što bi svakako bio veliki uspeh za ovaj tim.
Na poslednjih pet mečeva trećeplasirani tim na tabeli je bez poraza, a u tom periodu je Voluntari ostvario dva trijumfa i tri remija.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na gostovanju kod Miovenija, a taj susret je završen bez golova.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Voluntari odigrao dvanaest mečeva i ostvario osam trijumfa, dva remija i dva poraza.

Rapid Bukurešt

Rapid iz Bukurešta je na jedan fenomenalan način započeo ovaj šampionat, međutim, kako je vreme prolazilo tako i ovaj tim pruža sve slabije partije i trenutno se nalazi na sedmom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na Krajovu, koja trenutno zauzima šestu poziciju, a poznato je da je to mesto ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u doigravanje.
Na poslednjih pet mečeva tim iz prestonice Rumunije je bez trijumfa, a u tom periodu je Rapid doživeo dva poraza uz tri remija.
U prošlom kolu je šestoplasirana ekipa na tabeli remizrala na gostovanju kod Gaz Metana, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Voluntari igra sjajno u poslednje vreme, a posebno dobro ova ekipa igra na domaćem terenu, zbog čega vam i preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila fantastičnu kvotu 2.32.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.