Utorak, 08/02 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
08/02Norič Siti vs Kristal PalasDupla šansatip: 1X
7 / 10 Ulog
07/02/2022 21:44
\'\'Kanarinci\'\' se ne predaju, u seriji su dobrih rezultata i san o opstanku postao je realan. Meč protiv Palasa igra se u sredu u 20.45.
Norič

\'\'Kanarinci\'\' su vezali tri pobede, dve u prvenstvu i jednu u FA kupu. To se prvi put dogodilo ove sezone, pa se sada ekipa Noriča, takođe po prvi put, nalazi van zone ispedanja. Tako je bilo pred ovo vanredno kolo, ali treba reći da svi klubovi imaju različit broj odigranih utakmica. Norič je osvojio 16 bodova i pretekao Votford, Njukasl i Barnli, i potpuno je jasno da su te tri ekipe, uz Norič, glavni kandidati da se presele u Čempionšip. Zato je pobeda Noriča u Votfordu u prethodnom kolu više nego značajna. Uz to je bila baš ubedljiva i dovela je do smene trenera \'\'stršljenova\'\' Klaudija Ranijerija. Pre pobede nad Votfordom slavili su i protiv Evertona. Treći, već pominjani, trijumf ostvarili su u FA kupu, u subotu su napravili iznenađenje i minimalnim rezultatom slavili su u Vulverhemptonu.

Kristal Palas

I \'\'orlovi\'\' su bili uspešni u FA kupu prethodnog vikenda, kao i njihov rival, s tim da su oni imali znatno lakšeg rivala. Tačno da u FA kupu favoriti često gube, ali je Hartlpul ipak bio nedorastao rival za Kristal Palas. Što se prvenstva tiče Palas je bez pobede na prethodne tri utakmice, a poslednji trijumf u Premijer ligi ostvarili su baš protiv Noriča, a taj meč je odigran u Londonu pred kraj prošle godine. Sada su na 13. mestu sa 24 boda i dosta su daleko od borbe za opstanak, ali opuštanja ne bi smelo da bude. Zanimljiv je podatak da je tim koji predvodi trener Patrik Vijera pobedio samo jednom na strani u aktuelnoj sezoni i to kod aktuelnog šampiona Mančester Sitija.

Predlog

Za Norič ovo može da bude ključni meč sezone. Ukoliko bi pobedili Palas ostali bi van zone ispadanja, ali bi i vezali treći prvenstveni trijumf. Ne sumnjamo da će \'\'kanarinci\'\' dati sve od sebe protiv kvalitetnog rivala iz prestonice, od koga su pre nešto više od mesec dana ubedljivo izgubili na strani. Naš predlog je dupla šansa na domaćina, a za 1x u kladionici Mozzartbet dobija se koeficijent 1.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.