Sreda, 09/02 - Fudbal, Rumunija, Liga I
09/02Dinamo Bucureşti vs CS U Craiova1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
08/02/2022 12:23
U četvrtak su na programu poslednji mečevi 25. kola rumunske Lige 1, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Dinama iz Bukurešta i Krajove. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 55 minuta.
Dinamo Bukurešt

Fudbaleri Dinama iz Bukurešta pružaju katastrofalne partije ove sezone, a najbolji pokazatelj za to je što se trenutno ova ekipa nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo dvanaest osvojenih bodova i kako sada stvari stoje utisak je da ćemo tim iz prestonice Rumunije naredne sezone gledati u drugoj ligi.
U prošlom kolu je Dinamo doživeo pravu katastrofu na gostovanju kod Botošanija, a taj meč je završen rezultatom 4:0.
Inače, kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je Dinamo iz Bukurešta odigrao dvanaest mečeva kao domaćin i ostvario tri trijumfa, tri remija i čak šest poraza.

Krajova

Ni Krajova nije na svom prepoznatljivom nivou i sva je prilika da će ovaj tim do poslednjeg kola voditi veliku borbu za plasman u plej-of.
Naime, u ovom trenutku se Krajova nalazi na petom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na sedmoplasirani tim na tabeli, a poznato je da to sedmo mesto ne donosi plasman u doigravanje.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom terenu protiv Kluža, što je svakako dobar rezultat obzirom da je u pitanju lider na tabeli.
Inače, kada su u pitanju gostovanja, do sada je Krajova odigrala dvanaest mečeva na strani i ima identičan skor kao i Dinamo Bukurešt kod kuće, pošto su ostvarili tri trijumfa, tri remija i šest poraza.

Naš predlog

Mišljenja smo da Krajova mora iskoristiti katastrofalne partije Dinama u poslednje vreme, zbog čega vam preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.