Utorak, 08/02 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
08/02Vulverhempton vs ArsenalDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
08/02/2022 12:36
U četvrtak su na programu još dva meča 24. kola engleske Premijer lige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Vulverhemptona i Arsenala. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Vulverhempton

Fudbaleri Vulverhemptona fenomenalno igraju u poslednje vreme, a to će nam bez ikakve sumnje najbolje pokazati i podatak da je ova ekipa na pet poslednjih mečeva neporažena, a u tom periodu su Vulvsi ostvarili čak četiri trijumfa, uz samo jedan remi i to na svom terenu protiv aktuelnog šampiona Evrope - Čelsija, kada nije bilo golova.
Posle svih ovih sjajnih partija popularni "Vukovi" se u ovom trenutku nalaze na osmom mestu na tabeli uz samo četiri boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Mančester Junajted, koji ima čak i meč više.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu, do sada je Vulverhempton ostvario deset mečeva kao domaćin i ostvario četiri trijumfa, dva remija i četiri poraza.

Arsenal

Generalni utisak je da fudbaleri Arsenala igraju dosta bolje nego u nekoliko prethodnih šampionata, a zaista, postavlja se veliko pitanje da li će to biti dovoljno za primarni cilj ove ekipe, a on se naravno tiče plasmana u Ligu šampiona.
U ovom trenutku se izabranici Mikela Artete nalazi na šestom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Junajted, ali i meč manje u odnosu na tim sa "Old Traforda" pa je evidentno da bi "tobdžije" pobedom u zaostalom susretu došli do te toliko željene četvrte pozicije.
U prošlom kolu je nažalost tim iz Londona samo remizirao na svom terenu protiv Barnlija, a taj meč je završen bez golova.

Naš predlog

Vulvsi igraju fantastično u poslednje vreme, dok Arsenal igra sjajno u gostima u poslednje vreme, pošto je u tom periodu ostvario dva ubedljiva trijumfa i postigao ukupno devet golova.
Mišljenja smo da će i jedan i drugi tim postići makar po jedan gol, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica CircusCasino pripremila fantastičnu kvotu 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.