Subota, 12/02 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
12/02RB Lajpcig vs Keln1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
09/02/2022 13:31
Premijerni meč 22. kola nemačke Bundeslige nam donosi duel između Lajpciga i Kelna. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Lajpcig

Primarni cilj Lajpciga je pre svega bio plasman u nokaut fazu Lige šampiona, ali se mora priznati da je ova nemačka ekipa imala izuzetno tešku grupu u kojoj su pored njih bili još i PSŽ i Mančester Siti i više od trećeg mesta se zaista nije očekivalo.
Nakon nešto slabijeg starta šampionata, utisak je da "bikovi" polako ali sigurno počinju da pružaju partije kakve svi i očekuju, iako je ovaj tim u prošlom kolu poražen na gostovanju kod Bajerna iz Minhena, u jednom fantastičnom susretu koji je završen rezultatom 3:2.
Ipak, pre toga je Lajpcig vezao tri vezana trijumfa u prvenstvu i sigurno je da u veoma lepom raspoloženju dočekuje Keln.

Keln

Sigurno je da su fudbaleri Kelna jedno od najprijatnijih iznenađenje ovogodišnjeg izdanja nemačke Bundeslige, obzirom da se ova ekipa mimo svih očekivanja nalazi na šestom mestu na tabeli koje na kraju prvenstva donosi plasman u Ligu Konferencije.
Na sve to treba reći da ovaj tim u ovom trenutku ima samo dva boda manjka od četvrtoplasiranog Union Berlina, a poznato je da četvrto mesto donosi plasman u Ligu šampiona, što bi bio nestvaran uspeh za popularne "jarčeve".
U prošlom kolu je šestoplasirani tim na tabeli odigrao još jedan sjajan meč i slavio na svom terenu protiv Frajburga koji takođe pruža veoma dobre partije ove sezone, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Vrlo lako se može desiti da nam ovaj duel donese dosta golova, ali smo ipak mišljenja da je jedinica na Lajpcig sigurnija, zbog čega vam preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.