Nedelja, 13/02 - Fudbal, Francuska, Liga 1
13/02Lion vs NicaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
09/02/2022 13:41
Jedan od najzanimljivijih mečeva 24. kola francuske Lige 1 se igra na Žerlanu gde će fudbaleri Liona dočekati Nicu. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Lion

Taman kada smo pomislili da je Lion počeo da pruža nešto bolje partije, usledio je poraz od Monaka, pošto je taj meč prošlog kola završen rezultatom 2:0.
Trenutno se tim sa Žerlana nalazi na osmom mestu na tabeli uz osam bodova manjka u odnosu na trećeplasirani tim pa je utisak da Lion ponovo nećemo gledati u Ligi šampiona, gde ih nije bilo sve od onog polufinala iz 2020. godine.
Kada su pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je ova ekipa odigrala dvanaest susreta na Žerlanu i doživela samo jedan poraz, uz čak šest trijumfa i pet remija.

Nica

Sigurno je da je tim sa Azurne obale jedno od najprijatnijih iznenađenja ovogodišnjeg izdanja Lige 1, ali je poput Liona i Nica u prošlom kolu odigrala jedan poprilično loš meč i doživela poraz na svom terenu od Klermona, pošto je taj duel završen rezultatom 0:1.
U ovom trenutku se izabranici trenera Galtjea koji je prošle sezone sa Lilom osvojio titulu šampiona Francuske, nalaze na trećem mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na drugoplasirani Marsej, i kako sada stvari stoje utisak je da će ove dve ekipe voditi veliku bitku za poziciju broj dva koja na kraju prvenstva donosi direktan plasman u Ligu šampiona.

Naš predlog

I jedan i drugi tim će sasvim sigurno ići na trijumf na ovom duelu, što nam potencijalno može doneti dosta golova, pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.