Subota, 12/02 - Fudbal, Srbija, Superliga
12/02Crvena zvezda vs ČukaričkiUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
11/02/2022 20:54
Od subote se nastavlja Ling Long Superliga, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Crvene Zvezde i Čukaričkog. Susret između ova dva tima je zakazan za 17 časova.
Crvena Zvezda

Fudbaleri Crvene Zvezde u prolećni deo šampionata ulaze sa minusom od pet bodova u odnosu na prvoplasirani Partizan, što je nešto sa čim se crveno-beli nisu susretali u prethodnih nekoliko godina.
Naravno, ne treba zaboraviti da su izabranici Dejana Stankovića igrali sjajno u Ligi Evrope i izborili direktan plasman u osminu finala, ali i pored toga, primarni cilj je odbrana šampionske titule što neće biti nimalo težak zadatak.
U međuvremenu su u redove srpskog šampiona stigli Ohi, Pićini i Motika, koji bi trebalo da predstavljaju velika pojačanja u borbi na sva tri fronta.

Čukarički

Što se tiče Čukaričkog, primarni cilj ovog tima će biti plasman u kvalifikacije za Ligu Konferencije.
U ovom trenutku se tim iz Beograda nalazi na sjajnom trećem mestu na tabeli a u poslednjem kolu pred zimsku pauzu, tim sa Banovog Brda je slavio na svom terenu protiv Radničkog iz Kragujevca, pošto je taj meč završen rezultatom 2:0.
Kada su u pitanju gostovanja, do sada je ova ekipa odigrala deset mečeva na strani i doživela samo dva poraza, uz po četiri trijumfa i poraza.
Poslednji međusobni susret između Čukaričkog i Zvezde je završen pobedom crveno-belog tima od 1:2.

Naš predlog

Svakako da su fudbaleri Zvezde veliki favoriti na ovom duelu, a mišljenja smo da će nam ovaj meč i pored toga doneti dosta golova pa vam preporučujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.13.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.