Nedelja, 13/02 - Fudbal, Francuska, Liga 1
13/02Mec vs Olimpik Marselj1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
12/02/2022 01:13
Poslednji meč ovog kola francuske Lige 1 nam donosi duel između Meca i Marseja. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Mec

Kako sada stvari stoje utisak je da fudbalere Marseja očekuje velika borba za opstanak, obzirom da se ova ekipa u ovom trenutku nalazi na osamnaestom mestu na tabeli koje na kraju šampionata znači i baraž meč za opstanak sa trećeplasiranim timom iz Lige 2.
Na poslednjih pet mečeva Mec je ostvario samo jedan trijumf, i to na gostovanju kod Remsa, kada je bilo 0:1, a pored toga je ova simpatična ekipa doživela dva poraza i dva remija.
U prošlom kolu je osamnaestoplasirani tim na tabeli odigrao jedan solidan meč na gostovanju kod Troje u kom nije bilo golova.

Marsej

Marsej je uz PSŽ do sada najviše pokazao u najkvalitetnijem rangu francuskog fudbala, pa je onda svakako i logično što se ova ekipa u ovom trenutku nalazi na drugom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na trećeplasiranu Nicu.
U prošlom kolu su izabranici Horhea Sampaolija odigrali jedan fantastičan meč na svom terenu protiv Anžea, koji je završen rezultatom 5:2, a zanimljivo je da su gosti u ranoj fazi susreta imali čak dva gola prednosti, ali je nakon toga tim sa Velodroma zaigrao sjajno i potpuno zasluženo došao do svoje dvanaeste pobede u prvenstvu.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, utisak je da je Marsej ipak veliki favorit na gostovanju kod Meca koji je najslabiji domaćin u ligi, pa vam zbog svega toga toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.