Nedelja, 13/02 - Fudbal, Italija, Serija A
13/02Sasuolo vs RomaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
12/02/2022 01:21
U nedelju nas očekuje dosta uzbuđenja u Seriji A, a posebno zanimljivo će biti u Ređo Emiliji gde će fudbaleri Sasuola ugostiti Romu. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Sasuolo

Sasuolo u poslednje vreme ne liči na onu ekipu iz prvog dela sezone, a to se najbolje videlo u prošlom kolu kada je ova ekipa doživela pravu katastrofu na gostovanju kod Sampdorije, pošto je taj duel u Đenovi završen rezultatom 4:0.
Trenutno se tim iz Ređo Emilije nalazi na dvanaestom mestu na tabeli a zanimljivo je da je Sasuolo na poslednja tri susreta primio čak devet golova, što je zaista previše.
Ne treba zaboraviti da za dvanaestoplasirani tim na tabeli na ovom meču neće nastupiti Đuričić koji je povređen, ali i Raspadori i Skamaka koji imaju parne žute kartone, što će sasvim sigurno biti veliki hendikep za ekipu iz Ređo Emilije.

Roma

"Vučici" baš ne ide u poslednje vreme, i kako vreme prolazi deluje da je dovođenje Žozea Murinja bio pogrešan potez.
Po svemu sudeći Rimljane ni naredne sezone nećemo gledati u Ligi šampiona, obzirom da se u ovom trenutku tim sa Olimpika nalazi na sedmom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na četvrtoplasirani Juventus.
U prošlom kolu je Roma samo remizirala na svom terenu protiv Đenove, a taj meč je završen bez golova, dok su Rimljani sredinom nedelje eliminisani i iz italijanskog Kupa, obzirom da su doživeli poraz od Intera, kada je bilo 2:0.

Naš predlog

Sasuolo u poslednje vreme prima baš dosta golova, a vreme je i da napadači Rome prorade, pa vam iz tog razloga savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.