Nedelja, 13/02 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal 2
13/02Šaves vs Vilafranquense1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
13/02/2022 15:29
U portugasloj drugoj ligi, u Šavesu, domaća istoimena ekipa dočekuje Vilafrankuense. Utakmica se igra u ponedeljak u 19 časova.
Šaves

Pred aktuelno kolo, 22. po redu, domaći Šaves je bio na odličnom petom mestu. Imali su četiri boda manje od vodećeg tandema koji su činili Kaza Pia i drugi tim Benfike, ali i jednu utakmicu manje u odnosu na njih. U portuglasku elitu ulaze dve prvoplasirane ekipe, dok će treća igrati u baražu. Ako znamo da Benfika II ne može u Primeiru, kao najveći rivali Šavesa ostaju Kaza Pia, Rio Ave i Feirense. Dakle, šanse da budu u društvu najboljih naredne sezone sasvim su realne, pogotovo ako igraju kao što to čine sada, kada su u seriji od osam pobeda i jednom remija u prethodnih devet prvenstvenih kola.

Vilafrankuense

Ovaj tim je imao mnogo sreće u prošloj sezoni. Vilafrankuense je zauszeo tek 17. mesto u Segundi i trebalo je da ove gdine igra u nižem rangu, ali je administrativno ostao drugoligaš. Izgleda da su naučili na svom primeru, pa su u aktuelnoj sezoni znatno bolji. Pred 22. kolo tim iz Rio Majora nalazio se na 12. mestu sa 26 bodova, a u celoj prošloj sezoni osvojio je samo pet više. Daleko su od borbe za status, ali moraju biti oprezni da ne upadnu u neku seriju poraza, posle koje bi se teško povratili. Za sada su sasvim solidni, na poslednjih pet utakmica imaju tri pobede, remi i samo jedan poraz koji su sa 4:3 doživeli od Penjafiela.

Predlog

U prvom delu sezone meč između ova dva tima okončan je remijem 1:1. Malo golova bilo je i u prethodnim okršajima. na dva prošlosezonska ukupno je pao jedan gol, njime je Šaves slavio kao gost u Rio Majoru, dok je na ovom stadionu bilo 0:0. Uglavnom, Vilafrankuense još nikad nije slavio protiv Šavesa, a ovo je peti međusobni susret, pa ne verujemo da će i sada. Naš predlog je jedinica, a za nju se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.