Utorak, 15/02 - Fudbal, Francuska, Liga 2
15/02Grenoble vs Nior1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
14/02/2022 18:30
U utorak je nešto slabija ponuda za klađenje, pa smo za vas analizirali jedan meč francuske druge lige, i to susret između Grenobla i Niora. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Grenobl

Fudbaleri Grenobla imaju dosta problema ove sezone i kako sada stvari stoje vrlo lako se može desiti da ovaj tim naredne sezone gledamo u trećoj ligi.
Nekadašnji prvoligaš se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli, a u prošlom kolu je ova ekipa poražena na svom terenu od Sošoa, pošto je taj meč završen rezultatom 1:3.
Na poslednjih pet mečeva pretposlednji tim na tabeli ne zna za trijumf, a u tom periodu je ova ekipa čak četiri puta poražena, uz jedan remi.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Grenobl odigrao jedanaest mečeva kao domaćin i ostvario pet trijumfa, jedan remi i pet poraza.

Nior

Što se tiče Niora, ovaj tim se trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli, a sigurno je da će primarni cilj biti plasman na petu poziciju, koja je ujedno i poslednja koja na kraju šampionata donosi plasman u plej-of.
Na poslednjih pet mečeva ova simpatična ekipa je ostvarila čak tri trijumfa, uz jedan remi i jedan poraz.
Nažalost, u prošlom kolu je Nior poražen na gostovanju kod Amijena, a taj susret je zavšren rezultatom 3:1.
Inače, do sada je sedmoplasirani tim na tabeli odigrao dvanaest mečeva na strani i ostvario četiri trijumfa, tri remija uz čak pet poraza.

Naš predlog

Grenoblu gori pod nogama, i ovoj ekipi su bodovi neophodni na ovom susretu, a mišljenja smo da će do njih i doći, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.