Utorak, 15/02 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
15/02Milvol vs Kvins Park RenžersDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
14/02/2022 18:32
Mali londonski derbi igra se na stadionu Milvola u Pekamu. Na \'\'The Den\'\' dolaze \'\'policajci\'\' iz Kvins Parka. Meč se igra u utorak u 20.45.
Milvol

\'\'Lavovi\'\' posle 30 utakmica u ovom prvenstvu imaju tri desetke. Možda bi to bilo idelano da studiraju, ali oni su klub koji uz deset pobeda ima isto toliko poraza i remija. Sa 40 osvojenih bodova nalaze se na 15. mestu na tabeli, ali su bodovno ipak bliži borbi za plasman u plejof, nego za opstanak. Razlog je taj pto su tri poslednjeplasirane ekipe dosta zaostale, pa od prvog tima ispod crte, a to je Piterboro, imaju 20 bodova više, a od prvog tima u zoni doigravanja, šestoplasiranog Midlzbroa, samo devet. Ipak, ne čini nam se da je MIlvol sposoban za neki veći uzlet na tabeli u preostalih petnaestak kola. Malo su popravili formu, pa su u prethodna četiri kola zabeležili dve pobede, remi i poraz od lidera Fulama. U subotu su slavili protiv Kradifa na svom stadionu.

Kvins Park Rendžers

Gosti su tim sa većim ambicijama, ali to nisu potvrdili poslednjim rezultatima. Sjajan niz od šest utakmica u kojima su osvojili 16 bodova, pokvarili su na dve poslednje, osvojivši samo jedan u okršajima sa Midlzborom na svom terenu i na gostovanju kod Barnslija, gde su izgubili. Taj poraz, sigurnoi smo, razočarao je brojne kladioce koji vole ovu ligu da imaju na tiketu. Barnsli je poslednji, već je gotovo otpisan, ali je slavio minimalnu pobedu nad \'\'policajcima\'\', što im je bila tek treća pobeda u sezoni. Tako je QPR napravio veliki korak unazad kada je u pitanju pokupaj da dođu do drugog mesta i direktnog ulaska u Premijer ligu. Oni su 4. a drugoplasirani Bornmut im beži šest bodova.

Predlog

Jesenas je u duelu ova dva rivala bilo nerešeno 1:1. Uglavnom to je i najčešći rezultat kada igra Milvol. O tome govori i deset nerešenih rezultata. Nekako nam se čini da bi taj ishod mogao da se ponovi, ali smtramo, pre svega, da ćemo videti bar po gol na obe strane. Ekipe nemaju pta da čuvaju i moraju ići na pobedu. Za GG u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.