Utorak, 15/02 - Fudbal, Italija, Serija B
15/02Nuova Cosenza vs Peruđa1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
14/02/2022 19:01
U vanrednom 23. kolu italijanske Serije B Peruđa ide na gostovanje u Kozencu. Meč se igra u utorak u 18.30.
Kozenca

Domaći tim je skoro zaboravio kada je upisao poslednji trijumf u prvenstvu. Mi nismo bili lenji, pa smo proverili. Dogodilo se to 27. oktobra prošle godine kada su na svom San Vitu pobedili Ternanu sa 3:1. Tako su u prvih 10 kola imali čak četiri pobede, a onda su vezali 12 utakmica bez trijumfa, sa pet remija i čak sedam poraza. Nagoveštaj boljih rezultata mogao bi da bude niz od tri uzastopna remija. Uzeli su po bod na gostovanjima Ćitadeli i Vićenci, a isto su uradili i protiv Breše na svom terenu. Ipak, pomaka na tabeli nema, Kozenca zauzima 17. poziciju i trenutno je tik iznad zone ispadanja, na mestu koje donosi plasman u baraž za opstanak.

Peruđa

Gosti su u mnogo boljoj situaciji, nalaze se na mestu koje vodi u plej-of za ulazak u Seriju A, ali je još mnogo posla pred njima. Peruđa je osma, vodeće Leće ima osam bodova više, a drugoplasirani Kremoneze sedam. Teško će se uključiti u borbu za jedno od dva prva mesta koja donose direktan plasman u elitu, već je realnije da pokušaju da izbore što bolju početnu poziciju za plej-of i onda se kroz doigravanje domognu društva najboljih. Forma im je dobra, na poslednjih deset mečeva u ligi izgubili su samo jednom, ali su imali previše nerešenih rezultata. Sada su u seriji od dve uzastopne pobede, prvo su savladali Askoli u gostima, a onda i Frozinone na svom terenu. Na ta dva meča nisu primili ni gol. Nadaju se da mogu nastaviti seriju uspeha i na gostovanju kod Kozence.

Predlog

Peruđa nije uspela da pobedi Kozencu u prvom delu prvenstva na svom terenu, tada je bilo 1:1, Ipak, od sredine septembra, kada je taj meč odigran, mnogo toga se promenilo, pre svega u igrama i rezultatima Kozence. Peruđa je favorit na ovom gostovanju i verujemo u njenu pobedu. Za dvojku se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.