Sreda, 16/02 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
16/02Peterborough United vs RedingUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
7 / 10 Ulog
14/02/2022 19:37
Jedna od utakmica u kojoj pobeda ne donosi tri, nego šest bodova. Od ishoda ovog meča umnogome zavisi ko će se od ove dve ekipe preseliti u Ligu 1. Meč se igra u sredu u 20.45.
Piterboro

Domaćin je novajlija u Čempionšipu, na početku se odlično snašao i uzeo četiri boda u prva dva kola. Međutim, odmah je usledila i serija poraza, pa se Piterboro ukotvio na dnu tabele, odakle nije mrdnuo sve do sada. Pored najslabijeg Barnslija, te Derbi Kauntija koji je drakonski kažnjen, Piterboro je bio treći tim za koga se smatralo da mu nema spasa. Nadu da je opstanak moguć doneli su užani rezultati Redinga, pa je ovaj tim tonuo na tabeli kao kamen u bistru vodu i evo ga nadomak zone ispadanja. U slučaju da Piterboro dobije meč, zameniće mesto za \'\'kraljevima\'\' i napustiti zonu ispadanja. Imamo, dakle, četiri ugrožena tima, u niži rang će tri najslabija, i ostaje to jedno mesto koje donosi spas. Piterboro je na šest prethodnih utakmica u Čempionšipu osvojio samo jedan bod, pa su sami krivi zašto ranije nisu pobegli iz \'\'crvene\'\' zone.

Reding

\'\'Kraljevi\'\' su odlično započeli sezonu, bili su u samom vrhu tabele i smatralo se da će se do samog kraja boriti za vizu za elitu. Šta se onda dogoilo u Redingu nije nam jasno, uglavnom tim koji sa klupe predvodi srpski stručnjak Veljko Paunović, zapao je u takvu krizu iz koje, bar nam se čini, izlaza nema. Jedina nada da i naredne sezone igraju u drugoj ligi leži u ovom meču. Piterboro je jedini tim, pored Derbija i Barnslija, koje Reding može ostaviti iza sebe i spasiti se u poslednji čas, a ishod ovog meča može da bude od krucijalne važnosti. Gledajući prethodne rezultate \'\'kraljeva\'\' saznajemo da je poslednja Redingova pobeda bila protiv Svonsija 27. novembra, a od tog gostovanja u Velsu prošlo je deset utakmica bez pobede, sa samo dva osvojena boda. Ličilo je u subotu protiv Koventrija da bi crni niz mogao biti prekinut, vodio je Reding, ali je na kraju još jednom poražen, ovog puta sa 3:2.

Predlog

Kada su se ove dve ekipe sastale prvi put sredinom septembra u Reding, sigurno nisu pomislile da će njihov revanš biti ovoliko značajan. Tada je Reding, relativno lako, slavio sa 3:1, ali je u tim trenucima igrao svoj najbolji fudbal. Sada je Reding totalno bez samopouzdanja, pa čak i kada povedu na kraju ostanu praznih šaka. Naš predlog za ovaj meč je domaćin daje dva gola, a ishod mođe biti svakakav. Za T12+ u kladionici CircusCasino koeficijent iznosi 2.24.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.