Sreda, 16/02 - Fudbal, Nemačka, 3. Liga
16/02Viktoria Berlin vs FT Braunschweig1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
14/02/2022 21:05
Gosti su tim koji pretenduje na ulazak u Cvajtu, dok je domaćinu opstanak jedini cilj. Utakmica u prestonici igra se u sredu u 19 časova.
Viktorija Berlin

Viktorija je u dubokoj senci Herte, ali od pre par sezona i Uniona Berlina, dve ekipe koje igraju u Bundesligi. Istočna Nemačka je imala nekoliko odličnih timova iz Berlina, neki su potonuli, a neki se održavaju na površini, uz dosta muka. Viktorija je u trećoj ligi, u kojoj igra od ove sezone. Naime, regionalna liga Severoistok prekinuta je prošle sezone posle samo 11 odigranih kola. U tom trenutku Viktorija je bila lider, sa svih 11 pobeda. Od oktobra, kada je takmičenje prekinuto, više se nije igralo, pa su Berlinci uz dosta sreće tako napredovali za jedan rang. Startovali su fantastično sa tri pobede, a u prvih osam kola imali su samo jedan poraz. Posle je usledio pad i trenutno su na 15. mestu sa samo dva boda više od prvog tima ispod crte, mada i nekoliko zaostalih utakmica. U nastavku sezonu, u tri meča u 2022. godini imaju dva poraza i remi sa Ferlom prošle subote.

Braunšvajg

Ajntraht je tim koji je nekada igrao i u Bundesligi. Ta vremena su odavno prošla, pa Braunšvajg pokušava da se, za početak, barem vrati u Cvajtu. Ove sezone imaju dobre izglede za to. Trenutno su na četvrtom mestu, ali je zaostatak za drugoplasiranim Kajzerslauternom samo četiri boda, a zan se da će direktno u drugu ligu dve prvoplasirane ekipe. Liga je dosta izjednačena, osim Magdeburga koji je jednom nogom već u Cvajti, za to drugo, ili treće mesto koje donosi baraž, bori se trenutno sedam timova, a možda se u nastavku sezone pridruži još neki. Braunšvajg je bez pobede u 2022. godini, na četiri meča imaju poraz i tri uzastopna remija. Sigurno da su očekivali mnogo više, pogotovo posle sjajnog završetka prvog dela sezne.

Predlog

Braunšvajg je izgubio neplanirano mnogo bodova od nastavka sezone. Umesto mogućih 12 uzeli su samo tri. Mofgli su da budu već na drugom mestu, sa lepom prednošću ispred konkurenata. Ovako, ostaje im nada da ponovo naprave seriju pobeda kao što je to bilo u novembru i decembru. Vitkorija sakuplja bodove koji će ih ostaviti u ligi. Na početku sezone pobedili su u Braunšvajgu sa čak 4:0, što je bila prava senzacija. Sada je drugačije i breme favorita je na leđima Ajntrahta. Naš predlog je dvojka, a za nju je kvota 2.30 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.