Četvrtak, 17/02 - Fudbal, Argentina, Copa de La Liga Profesional
17/02River Plata vs Patronato1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
15/02/2022 17:23
U sredu se nastavljaju mečevi argentinskog Liga Kupa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između River Plejta i Patronata. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 01:30h.
River Plejt

Prošla sezona je bila i više nego uspešna za fudbalere River Plejta koji su konačno došli do titule šampiona Argentine, i to dosta lakše nego što je bilo ko i mogao da pretpostavi.
Svakako da ovaj tim ima ogromne ambicije i u Liga Kupu, a dobra stvar je produžetak ugovora sa trenerom Galjardom, koji je odbio brojne ponude iz Evrope.
U prvom kolu ovog takmičenja, aktuelni šampion Argentine je neočekivano doživeo poraz na gostovanju kod Santa Fea, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Patronato

Što se tiče Patronata, ova ekipa je prošlu sezonu završila tek na 23. mestu na tabeli, i sigurno je da smo od ovog tima očekivali dosta više.
Za razliku od River Plejta koji želi da dođe do novog trofeja, fudbalerima Patronata će takmičenje u Liga Kupu poslužiti kao što bolja priprema za predstojeću sezonu.
u prvom kolu je ova simpatična ekipa doživela poraz na svom terenu od Argentinos Juniorsa, a taj duel je završen rezultatom 0:1, uz podatak da su gosti do pobedonosnog pogotka došli u prvom minutu sudijske nadoknade.

Naš predlog

Nakon neuspeha u prvom kolu, River Plejt će učiniti sve da se svojim navijačima iskupi već u noći između srede i četvrtka, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.33.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.