Sreda, 16/02 - Fudbal, Grčka, Super League
16/02Apollon Smirnis vs Panatinaikos1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
15/02/2022 18:12
U sredu su na programu tri meča iz grčke Superlige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Smirne i Panatinaikosa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova i 30 minuta.
Smirna

Kako sada stvari stoje utisak je da je ekipa Smirne najozbiljniji kandidat da na kraju šampionata napusti najkvalitetniji rang grčkog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se Smirna nalazi na poslednjem mestu na tabeli Superlige, uz samo deset osvojenih bodova, što je zaista premalo.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom terenu protiv Panetolikosa, kada nije bilo golova, a to je bio sedmi remi za Smirnu u dosadašnjem toku sezone, u kom je ovaj tim još doživeo i čak trinaest poraza i ostvario samo jedan trijumf, što nam verovatno i najbolje pokazuje zašto je Smirna najozbiljniji kandidat da na kraju sezone napusti Superligu.

Panatinaikos

Jedan od najtrofejnijih grčkih klubova se nalazi u ogromnim problemima u poslednjih desetak godina, u kojima tim iz Atine praktično da nije ni ostvario neki zapažaniji rezultat.
Kako sada stvari stoje to će biti slučaj i ove sezone, obzirom da se PAO trenutno nalazi na petom mestu na tabeli uz čak 23 bodova manje u odnosu na prvoplasirani Olimpijakos.
Primarni cilj zelenih biće svakako plasman u plej-of, do čega će na kraju doći šest prvoplasiranih timova, i ako na taj način posmatramo stvari onda deluje da navijači Panatinaikosa mogu da budu zadovoljni sa dosadašnjim rezultatima njihovog omiljenog tima.
Inače, u prošlom kolu je PAO slavio na svom terenu protiv Lamije, kada je bilo 2:0.

Naš predlog

Iako ni Panatinaikosu ne cvetaju ruže ove sezone, mišljenja smo da je meč kod Smirne idealna prilika za pobedu zelenih, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.56.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.