Četvrtak, 17/02 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
17/02Porto vs Lacio1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
16/02/2022 18:17
Od četvrka su na programu prvi mečevi šesnaestine finala Liga Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Porta i Lacija. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Porto

Fudbaleri Porta igraju fantastično ove sezone i kako sada stvari stoje utisak je da je ova ekipa na pravom putu da dođe do titule šampiona Portugala, pošto u ovom trenutku ima šest bodova viška u odnosu na Sporting iz Lisabona, koji je i aktuelni šampion.
Upravo ova dva tima su se i sastala u prošlom kolu u Primeiri, a taj meč je završen rezultatom 2:2, iako su Lavovi imali čak dva gola prednosti.
Što se tiče Liga Evrope, sigurno je da Zmajevi imaju velike ambicije i u ovom takmičenju, a protivnik u šesnaestini finala će im biti italijanski Lacio.

Lacio

Nakon lošeg otvaranja šampionata, utisak je da fudbaleri Lacija kako vreme prolazi pružaju sve bolje partije u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se izabranici Maurisija Sarija nalaze na šestom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na Juventus koji se nalazi na poziciji broj četiri, koja na kraju prvenstva donosi plasman u Ligu šampiona.
U prošlom kolu je Lacio odigrao jedan sjajan meč na svom terenu protiv Bolonje, a taj susret na Olimpiku je završen rezultatom 3:0, zbog čega sasvim sigurno Sergej Milinković-Savić i drugari u lepom raspoloženju putuju na "Dragao".

Naš predlog

Porto ima velike ambicije i u Ligi Evrope, dok je nekako utisak da će se Rimljani više fokusirati na Seriju A, pošto žarko žele da dođu do pozicije broj četiri koja donosi plasman u Ligu šampiona.
Zbog svega toga vam i savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.