Četvrtak, 17/02 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
17/02Atalanta vs OlimpijakosUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
16/02/2022 18:37
Od četvrtka su na programu prvi mečevi osmine finala Liga Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Atalante i Olimpijakosa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Atalanta

Nažalost, fudbaleri Atalante nisu uspeli i treću godinu zaredom da dođu do plasmana u nokaut fazu Lige šampiona, a sve je odlučio meč poslednjeg kola grupne faze protiv Viljareala, kada je "žuta podmornica" u sred Bergama slavila sa 2:3.
Što se tiče Serije A, u ovom trenutku se izabranici Đanpjera Gasperinija nalaze na petom mestu na tabeli, uz dva boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Juventus, sa kojim su između ostalog i remizirali u prošlom kolu na svom terenu, u duelu koji je završen rezultatom 1:1.
Nažalost, Atalanta je izjednačujući gol primila u poslednjim sekundama utakmice, kada je nakon prekida pogodio Danilo.

Olimpijakos

Prošle sezone je tim iz Pireja došao do svog 46. naslova prvaka, a kako sada stvari stoje deluje da će Olimpijakos bez većih problema i ovog puta odbraniti titulu prvaka.
Naime, u ovom trenutku se Pirejci nalaze na prvom mestu na tabeli uz čak devet bodova viška u odnosu na drugoplasirani PAOK.
U prošlom kolu je tim iz Atine uz dosta muke na svom terenu slavio protiv AEKA, pošto je taj meč završen rezultatom 1:0, a jedini gol na susretu delu je M\'Vile.
Inače, kao jedan od primarnih ciljeva pre početka šampionata je označen upravo plasman u nokaut fazu Liga Evrope, pa je sigurno da će Oli biti rasterećen na gostovanju kod Atalante.

Naš predlog

Mišljenja smo da je italijanska ekipa veliki favorit na ovom duelu, ali smatramo da je isplatljivije da probate sa golovima i odigrate igru 3+ za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.