Nedelja, 20/02 - Fudbal, Španija, La Liga
20/02Elche vs Rayo Vallecano1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
18/02/2022 01:57
Prvi meč 25. kola španske La Lige nam donosi duel između Elčea i Rajo Valjekana. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Elče

Utisak je da ćemo Elče i naredne sezone gledati u društvu najboljih s obzirom da se ova ekipa trenutno nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz čak šest bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe.
U prošlom kolu su Havijer Pastore i drugari posle baš dosta vremena doživeli poraz i to na gostovanju kod Sevilje, što je i bilo očekivano, a taj duel na "Sančez Pichuanu" je završen rezultatom 2:0.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Elče odigrao jedanaest susreta kao domaćin i doživeo samo dva poraza, uz četiri trijumfa i pet remija.

Rajo Valjekano

Rajo Valjekano nakon fenomenalnog starta šampionata pruža nešto slabije partije u poslednje vreme, što se najbolje videlo u prošlom kolu kada su Falkao i drugari na svom terenu doživeli pravu katastrofu protiv Osasune, pošto je taj duel završen rezultatom 0:3.
Ipak i pored toga ovaj simpatični tim gotovo sigurno neće imati nikakvih problema kada je u pitanju opstanak u društvu najboljih, što je svakako najbitnije.
Što se tiče mečeva na strani do sada je Rajo na jedanaest odigranih susreta ostvario samo jedan trijumf, dva remija i čak osam poraza.

Naš predlog

Elče u poslednje vreme pruža izuzetno dobre partije, dok Valjekanu ne cvetaju ruže a i bez toga ova ekipa igra katastrofalno u gostima, pa vam zbog svega toga toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 2.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.