Nedelja, 20/02 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
20/02Boavista vs Benfika1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
18/02/2022 02:06
Premijerni duel 23. kola portugalske Primeire, nam donosi meč između Boaviste i Benfike. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas i 15 minuta.
Boavista

Fudbaleri Boaviste igraju jako loše ove sezone i kako sada stvari stoje utisak je da će se ovaj tim boriti za opstanak u društvu najboljih do bukvalno poslednjeg kola.
Naime, trenutno se ova ekipa nalazi na dvanaestom mestu na tabeli, ali uz samo dva boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u najopasnijoj zoni.
Poražavajuće zvuči podatak da je ovaj tim do sada ostvario samo tri trijumfa, uz čak dvanaest remija, ali i sedam poraza.
U prošlom kolu je dvanaestoplasirani tim na tabeli remizirao u gostima kod Portimonensea, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Benfika

Što se tiče Benfike, sva je prilika da će tim iz Lisabona i treću godinu zaredom ostati bez trofeja namenjenom šampionu Portugala.
Naime, popularni Orlovi se trenutno nalaze na trećem mestu na tabeli uz čak deset bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Porto, što je svakako ogromna razlika, pogotovu za šampionat kakav je portugalski.
U prošlom kolu su fudbaleri Benfike posle preokreta slavili na svom terenu protiv Santa Klare, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Inače, što se tiče gostovanja, do sada je tim iz Lisabona odigrao jedanaest mečeva na strani i ostvario čak devet trijumfa, uz jedan remi i samo jedan poraz.

Naš predlog

Benfika igra sjajno na strani i mišljenja smo da će to i potvrditi na vrućem terenu kod Boaviste, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.