Nedelja, 20/02 - Fudbal, Francuska, Liga 1
20/02Nant vs PSŽ1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
18/02/2022 18:19
U subotu je na programu pregršt zanimljivih susreta, a za vas smo ovog puta analizirali duel francuske Lige 1 u kom će Nant na svom terenu ugostiti PSŽ. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Nant

Deluje da svi navijači Nanta imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada je u pitanju ova sezona, pošto se njihova omiljena ekipa trenutno nalazi na samo dva boda od plasmana su Ligu Konferencije, što bi bio ogroman uspeh, ako uzmemo u obzir da je primarni cilj ovog tima opstanak u društvu najboljih.
Trenutno Nant zauzima deveto mesto na tabeli a u prošlom kolu je ova ekipa ponovo odigrala jedan dosta dobar meč na svom terenu i slavila protiv Remsa, pošto je na kraju bilo 1:0.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je nekadašnji šampion Francuske odigrao dvanaest mečeva kao domaćin i doživeo samo tri poraza, uz sedam trijumfa i dva remija.

PSŽ

Pravo čudo treba da se desi pa da fudbaleri PSŽ-a ne dođu do titule šampiona Francuske.
Naime, ova ekipa se u ovom trenutku nalazi na prvom mestu na tabeli Lige 1 uz čak trinaest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Marsej.
Ruku na srce, u prošlom kolu su Parižani uz dosta muke slavili na svom terenu protiv Rena, i to golom u poslednjim trenucima susreta, a isti epilog bio je i sredinom nedelje kada su Sveci golom Mbapea u finišu susreta savladali Real Madrid u prvom meču osmine finala Lige šampiona.
Što se tiče gostovanja, do sada je PSŽ odigrao dvanaest mečeva na strani i doživeo samo jedan poraz, uz sedam trijumfa i četiri remija.

Naš predlog

Vrlo verovatno će Poketino odmoriti neke fudbalere za ovaj susret, ali i pored toga smo mišljenja da su Parižani veliki favoriti na ovom gostovanju kod Nanta, pa vam toplo preporučujemo da probate sa 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.