Nedelja, 20/02 - Fudbal, Italija, Serija A
20/02Roma vs VeronaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
18/02/2022 18:40
Subota u Seriji A nam donosi mnogo interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Rome i Verone koji će biti odigran na Olimpiku. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Roma

Fudbaleri Rome igraju promenljivo u dosadašnjem toku italijanske Serije A, i vrlo lako se može desiti da izabranike Žozea Murinja naredne sezone ne gledamo u evropskim takmičenjima.
U prošlom kolu je tim sa Olimpika remizirao na gostovanju kod Sasuola, i to golom u poslednjim trenucima susreta, dok je pre toga Vučica takođe remizirala i to na svom terenu protiv Đenove, koja igra katasatrofalno ove sezone.
U ovom trenutku se Roma nalazi na sedmom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na šestoplasirani Lacio, a poznato je da je to šesto mesto i poslednje koje donosi plasman u evropska takmičenja.

Verona

Verona igra fenomenalno ove sezone, za šta je po svemu sudeći najzaslužniji Igor Tudor koji je preporodio ovaj tim.
Naime, u ovom trenutku se ekipa iz grada ljubavi nalazi na sjajnom devetom mestu na tabeli i eventualnim trijumfom na ovom gostovanju kod Rome, bi prišli toj ekipi na samo bod zaostatka, tačnije samo tri boda od plasmana u Ligu Konferencije.
U prošlom kolu je Verona odigrala još jedan fenomenalan meč i to pošto je na svom terenu bez većih problema savladala Udineze, a taj duel je završen sa više nego ubedljivih 4:0.
Što se tiče gostovanja, do sada je tim iz grada ljubavi odigrao dvanaest mečeva i ostvario tri trijumfa, četiri remija i pet poraza.

Naš predlog

Veoma je nezahvalno prognozirati konačan ishod ovog susreta, pošto i jedna i druga ekipa pruža promenljive partije u dosadašnjem toku prvenstva.
Roma važi za jednog od najboljih domaćina u ligi, dok Verona podjednako dobro igra i na strani i u gostima, a mišljenja smo da će oba tima na Olimpiku postići makar po jedan gol, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.64.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.