Subota, 19/02 - Fudbal, Srbija, Superliga
19/02Radnik Surdulica vs NapredakDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
18/02/2022 20:03
Poslednji meč 23. kola Super lige Srbije igra se u Surdulici. Radnik dočekuje Napredak u ponedeljak u 17 časova.
Radnik

Surduličani su osvojili kapitalne bodove na krajnjem severu zemlje, pobedivši Spartak u Subotici sa 2:0. Učinkom u prvom delu sezone niko nije bio zadovoljan u timu Radnika, koji je imao samo četiri pobede u 21 odigranoj utakmici. Međutim, oni su na dve utakmice uzeli četiri boda protiv Crvene zvezde i tako najviše uticali na trenutni poredak na vrhu tabele. Radnik nije blistao na svom terenu, mnoge ekiše odnosile su bod ili sva tri iz Surdulice, a pored pominjanog trijumfa nad Crvenom zvezdom, savladali su još samo TSC. Ispada da su mnogo bolje igrali protiv najjačih rivala. Uskoro ih očekuje i meč sa liderom Partizanom na svom terenu.

Napredak

Kruševljani su u 2022. godinu ušli porazom na Karađorđu od Vojvodine od 1:0. Nije Napredak loše izgledao u Novom Sadu, ali nije uspeo da iskoristi svoje šanse, mada su i domaći mogli ubedljivije da slave, pošto su promašili jedanaesterac, koji su dva puta izvodili, ali je golman Vasiljević oba puta uspešno intervenisao. Napredak je igrao odlično jesenas, smeši im se plasman u plej-of, a to je bio i krajnji cilj \'\'čarapana\'\' pred start sezone, pogotovo nakon traumatične prethodne kada su opstanak izvojevali zahvaljujući furioznom finišu. Umesto trenera Đuričića koji se povukao zbog bolesti, na klupi je Ivan Stefanović, bivši dugogodišnji pomoćnik u Napretku, i stručnjak koji je jesenas predvodio lučansku Mladost.

Predlog

Napredak je jesenas slavio pod Bagdalom protiv Radnika sa 1:0. Bio je to tvrd meč u kome su domaći zaslužen slavili. Mnogo teže biće sada u Surdulici, mada su Kruševljani umeli da osvajaju ove sezone bodove i na težim gostovanjima. Biće i sada mnogo borbe, a sigurni smo da će oba tima igrati na pobedu. Naš predlog je igra gol-gol, a koeficijent za GG u kladionici MaxBet iznosi 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.