Subota, 19/02 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
19/02Vulverhempton vs Lester SitiUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
19/02/2022 13:23
Duel dve ekipe koje se nadaju plasmanu u evropska takmičenja zatvoriće ovu rundu engleske Premijer lige. Meč u Vulverhemptonu igra se u nedleju u 17.30.
Vulverhempton

\'\'Vukovi\'\' su u odličnoj formi i osim poraza od Arsenala na svom terenu, na ostališ šest utakmica u prvenstvu, u poslednjih sedam kola, imaju pet pobeda i jedan remi. To je odličan bodoni učinak, u prošlom kolu su slavili na Vajt Hart Lejnu protiv Totenhema, čime su pokazali da je minimalni poraz od Arsenala bio samo slab dan. Četa trenera Bruna Laža sve je sigurnija i sada baš daleko izgleda start sezone kada su imali tri poraza u nizu na početku. Uprava je dobro postupila što je ostavila na klupi Laža, mada su mnogi želeli da ponovo vide Nuna Espirita Santa, pogotovo kad je ovaj dobio otkaz u Totenhemu. Trenutno je Vulverhempton na 7. mestu, ali bi mogao da se bori i za plasman u Ligu šampiona, s obzirom da ima dve zaostale utakmice. Ipak, verujemo da bi oni bili prezadovoljni i igranjem u nekom slabijem evropskom kupu.

Lester

Dve prethodne sezone \'\'lisice\'\' bile nadokak plasmana u Ligu šampiona, ali su oba puta sve upropastile u poslednjem kolu. Ove sezone igraju slabije, imaju i mnogo kadrovskih problema i sada su jako dalkeo od prilike da budu deo evropske elite. Jedina šansa ukazala im se u Ligi Evrope, oni su u nokaut fazi, u četvrtak su ubedljivo pobedili danski Randers i gotovo sigurno će igrati u osmini finala. Ukoliko bi osvojili ovo takmičenje imali bi šansu da igraju u Ligi šampiona, ali je konkurencija ove sezone jača nego ikad, između ostalih tu su Barselona, Napoli, i mnogi drugi. Lester je poslednji trijumf u prvenstvu zabeležio još krajem 2021. godine, kada su na svom King Paueru pobedili Liverpul, od onog nesrećenog poraza protiv Totenhema usledila je kriza i sada je Lester tek na 11. mestu. Neće tim Brendona Rodžersa biti kompletan ni u Vulverhemptonu, pa to otežava posao ovom stručnjaku pred ovo teško gostovanje.

Predlog

Lester nekako lakše postiže golove kada gostuje. Ima odliče i brze napadače i odgovara im kada igraju na kontra napade. Ponovo u timu neće biti Medisona Vardija, pa bi šansu još jednom trebalo da dobiju Barns, Daka i Lukman. Ipak, Vulvsi su tim sa najtvrđom odbranom, pa ne očekujemo mnogo golova na ovom meču. U prvom kolu novog prvenstva, kada su se ove ekipe sastale u Lester, domaći tim je tada slavio sa 1:0. Ni sada neće biti više od 2 gola, a za 0-2 u kladionici MaxBet kvota iznosi 1.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.