Nedelja, 20/02 - Fudbal, Francuska, Liga 1
20/02Olimpik Marselj vs Klermon1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
19/02/2022 21:10
Poslednji meč 25. kola francuske Lige 1 se igra na Velodromu gde će fudbaleri Marseja dočekati Klermon. Duel između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Marsej

Fudbaleri Marseja igraju fantastično ove sezone što će nam najbolje potvrditi podatak da se ova ekipa trenutno nalazi na sjajnom drugom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi direktan plasman u Ligu šampiona što uostalom i jester primarni cilj za izabranike Horhea Sampaolija.
U prošlom kolu je tim sa Velodroma odigrao još jedan sjajan meč i slavio na gostovanju kod Meca, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Inače, na svom terenu je do sada Marsej odigrao deset mečeva i upisao pet trijumfa, pet remija i dva poraza.

Klermon

Primarni cilj Klermona će bez ikakve sumnje biti opstanak u društvu najboljih, a kako sada stvari stoje evidentno je da ovom timu do kraja šampionata predstoji velika borba za opstanak, obzirom da se Klermon u ovom trenutku nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz samo tri boda viška u odnosu na najugroženije ekipe na tabeli.
U poslednje vreme ovaj tim igra dosta dobro, pa je tako Klermon na poslednja tri meča ostvario dva trijumfa uz jedan poraz, i to u prošlom kolu kada je na svom terenu izgubio od Sent Etjena.
Što se tiče partija na gostovanjima, do sada je petnaestoplasirani tim na tabeli ostvario tri trijumfa, dva remija i doživeo čak sedam poraza.

Naš predlog

Sve osim sigurne pobede Marseja bi bilo ogromno iznenađenje, pa vam zbog toga toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.46.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.