Nedelja, 20/02 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
20/02Moreirense vs PortoUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
19/02/2022 21:27
U nedelju je na programu pregršt zanimljivih mečeva u okviru portugalske Primeire, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Moreirensea i Porta. Duel između ova dva tima je na programu za 21 čas.
Moreirense

Fudbaleri Moreirensea igraju jako loše ove sezone što nam pokazuje i tabela koja nam govori da se ova ekipa trenutno nalazi na šesnaestom mestu na tabeli koje na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
U poslednje vreme ova simpatična ekipa pruža veoma slabe partije, pa je tako Portimonense u prošlom kolu doživeo pravu katastrofu na gostovanju kod Famalikaoa, a taj meč je završen rezultatom 5:0.
Što se tiče partija na domaćem terenu do sada je šesnaestoplasirani tim na tabeli odigrao deset mečeva kao domaćin i ostvario tri trijumfa, tri remija i četiri poraza.

Porto

Kako sada stvari stoje utisak je da će Porto ponovo doći do titule šampiona Portugala, nakon jedne sezone pauze.
Naime, u ovom trenutku se popularni Zmajevi nalaze na prvom mestu na tabeli uz čak šest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Sporting što nije nimalo naivna razlika za šampionat kao što je portugalski.
U prošlom kolu su upravo ove dve ekipe ukrstile koplja u jednom fenomenalnom susretu koji je završen rezultatom 2:2.
U međuvremenu su Zmajevi odigrali jedan sjajan meč i u šesnastini finala Liga Evrope i posle prekreta savladali Lacio sa 2:1.

Naš predlog

Iako je Porto veliki favorit na ovom duelu, smatramo da će nam pre svega ovaj meč doneti dosta golova, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica CircusCasino pipremila kvotu 1.69.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.