Nedelja, 20/02 - Fudbal, Italija, Serija A
20/02Bolonja vs Specija1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
20/02/2022 08:41
Poslednji meč 26. kola italijanske Serije A se igra na stadionu \"Renato Dal\' Ara\" gde će fudbaleri Bolonje ugostiti Speciju. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Bolonja

Nakon sjajnog starta šampionata, izabranici Siniše Mihajlovića imaju baš dosta problema u poslednje vreme, a poražavajuće deluje podatak da ovaj tim na pet poslednjih mečeva ne zna za trijumf, pošto je u tom periodu Bolonja doživela čak četiri poraza uz samo jedan remi.
U prošlom kolu je tim koji sa klupe predvodi srpski trener dožive težak poraz na gostovanju kod Lacija, a taj duel je završen rezultatom 3:0, uz podatak da je taj poraz mogao da bude i daleko ubedljiviji.
Što se tiče partija na domaćem terenu do sada je četa Siniše Mihajlovića odigrala dvanaeast mečeva na svom terenu i ostvarila pet trijumfa, dva remija i pet poraza.

Specija

Specija je imala dosta problema na početku šampionata i kada su svi mislisli da je ovaj tim već viđeni drugoligaš, izabranici Tijaga Mote su počeli sa dosta boljim partijama nego na startu prvenstva, pa se trenutno tim iz Ligurije nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz čak pet bodova viška u odnosu na najugroženije timove.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa posle baš dosta vremena doživela poraz i to na svom terenu od Fiorentine, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Ipak, na poslednjih pet susreta u Seriji A su izabranici Tijaga Mote ostvarili čak trijjumfa, uz samo jedan remi i uz pomenuti poraz u prošlom kolu od "ljubičastih".

Naš predlog

Mišljenja smo da je konačno došlo vreme za jedan trijumf Bolonje posle baš duže vremena, pa vam zbog toga savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila zaista dobru kvotu 1.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.