Nedelja, 20/02 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal 2
20/02Benfica II vs FarenseUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
7 / 10 Ulog
20/02/2022 12:06
Drugoplasirana Benfika trebalo bi da bude favorit u duelu sa timom koji se bori za opstanak. Meč u Lisabonu igra se u ponedeljak u 19 časova.
Benfika II

Drugi tim lisabonskog velikana igra odlično ove sezone, nalazi se na drugom mestu, ali nema šansu da se preseli u elitu. Razlog je jasan, pravila ne dozvoljavaju da dve ekipe istog kluba budu u istom rangu. Uglavnom, za drugi tim Benfike je najvažnije da promoviše nove igače za najbolji sastav. Igrači koji još nisu spemni za najveću scenu igraju u Benfiki B, a ko se dokaže dobije povratnu kartu za A tim. U slučaju trijumfa nad Farenseom Benfika bi se bodovno izjednačila sa vodećom Kasa Piom, oba tima imala bi po 46 bodova. Posle dva kola bez pobede Benfika II je u prošloj rundi slavila na gostovanju u Kovilji, što samo potvrđuje da ih bodovni saldo nije zadovoljio i da će do kraja prvenstva igrati ozbiljno, pa rivali ne mogu da računaju na njihovu bolećivost.

Farense

Gosti imaju brige oko opstanka. Još uvek nisu direktno ugroženi, ali ne mogu biti ni spokojni. Ipak, u poslednje vreme Farense igra sasvim dobro, na poslednjih pet utakmica imaju tri pobede, remi i samo jedan poraz. Nalaze se na 14. mestu, samo dve pozicije iznad zone ispadanja, ali sa solidnih šest bodova prednosti u odnosu na prvi tim ispod crte. Što se utakmica u gostima tiče, do sada su pobedili dva puta, prvo na gostovanju kod Mafre, a onda i na prethodnom meču na strani, kada su bili bolji od Varzima.

Predlog

Za goste su bodovi mnogo bitniji, pošto ponavljamo, Benfika II ionako ne može u viši rang, pa igra samo za utisak. Farense se još nije spasilo i svaki bod može im biti kapitalan. U prvom delu sezone rezultat između ove dve ekipe bio je 2:2, a na poslednjem odmeravanju snaga u Lisabonu Benfika B je slavila sa 3:1. Očekujemo i sada dosta golova, a naš predlog je domaćin daje bar dva gola. Za T12+ u kladionici Mozzartbet dobija se koeficijent 1.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.