Sreda, 23/02 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
23/02Votford vs Kristal PalasUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
21/02/2022 19:59
Za domaću ekipu je ovaj zaostali meč velika šansa da uhvati priključak sa timovima iznad zone ispadanja. Meč u Votfordu igra se u sredu u 20.30.
Votford

Kada su svi počeli da ih otpisuju,\'\'stršljenovi\'\' su doneli sva tri boda iz Birmingema. Taj zlata vredan gol kojim su stigli do pobede protiv Aston Vile Postigao je Emanuel Denis, nekadašnji golgeter Klub Briža. Bila je to prva pobeda Votforda još od 20. novebra, kada su na svom Vikerejdž Roudu pobedili Mančester junajted i tako uručili otkaz Ole Gunaru Solskjeru. Od tog meča sa \'\'Crvenim đavolima\'\' prošlo je 11 prvenstvenih utakmica na kojima je Votford osvojio samo dva boda i upisao čak 9 poraza. Još uvek su u zoni ispadanja, ali su prvi ispod crte, dok im Njukasl ispred njih beži četiri boda. Utakmica sa Palasom jedna je od ključnih i eventualni pun pogodak vratio bih ih u igru kada je opstanak u pitanju.

Kristal Palas

Kao i skoro svake sezone Palas igra rasterećeno u drugoj polovini prvenstva. Oni su uvek nekako oko polovine tabele, bez pretenzija ka vrhu, ali i bez opasnosti da skliznu u opasnu zonu. Sada je Kristal Palas 13. dakle bliže je dnu nego vrhu, ali imaju solidnih osam bodova više od prvog tima ispoed crte, a to je upravo Votford. U prethodnih šest prvenstvenih utakmica \'\'orlovi\'\' nisu ponbedili, tri puta su osvojili po bod, a poraženi su od dva puta na svom Selhurs parku, od Liverpula i u subotu od Čelsija. Malo je nedostajalo da četa Patrika Vijere ostane neporažena protiv aktuelnog prvaka Evrope, ali su poklekli u 89. minutu, kada je strelac bio Marokanac Zijeh. Poslednju prvenstvenu pobedu Palas je zabeležio još krajem prošle godine, tada su bili bolji od Noriča, dok su dve pobede u 2022. godini ostavrili u FA kupu, protiv Milvola i Hartlpula.

Predlog

Kada igraju ova dva tima ne možete se nadati nekim goleadama. Votford je na četiri poslednja kola dao jedan, a primio tri gola, dok je na utakmicama Kristal Palasa palo ukupno tri gola na poslednje tri utakmice. Ni sada ne očekujemo mnogo golova, a oni su već odigrali jedan meč ove sezone, ali ne u Premijer ligi, već u EFL kupu, koji je Votford dobio sa 1:0. Odigrajte 0-2 gola, za ovaj tip u kladionici Meridianbet očekuje vas koeficijent 1.69.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.