Sreda, 23/02 - Fudbal, Italija, Serija B
23/02Benevento vs ComoDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
21/02/2022 20:25
Mada je domaći tim favorit pred ovaj meč, uopšte ne treba potcenjivati novajliju. Utakmica u Beneventu igra se u sredu u 18.30.
Benevento

\'\'Veštice\'\' niakko da se zadrže u Seriji A, dva puta su ulazili i dva puta ekspresno ispadale. Tako je bilo i prošle sezone, pa su mnogi pomislili da će ovog puta Benevento dobro razmisliti i ojačati na svim nivoima, pre nego krenu u još jednu takvu avanturu. Međutim, kako vreme prolazi ovaj tim se ponovo uključio u borbu za plasman u elitu. Trenutno su na šestom mestu, što bi u ovom trenutku donelo samo plasman u baraž, ali je ostalo dovoljno vremena i utakmica, da pokušaju da se domognu i direktnog plasmana u Seriju A. Drugoplasirani Kremoneze ima pet, a vodeći Leće šest bodova više od Beneventa. U prošlom kolu \'\'veštice\'\' su slavile na gostovanju u Ćitadeli, što je bilo važno iz više razloga. Pre svega su prekinuli niz od pet utakmica bez pobede, a i savladali su tim iz vrha tabele. Neočekivano, na prethodna dva meča na svom stadionu \'\'Ćiro Vigorito\'\', nisu pobedili, a nisu dali ni gol protiv Parme i Askolija.

Komo

Tim iz grada na istoimenom čuvenom jezeru prošle sezone igrao je u Seriji C. Na kraju su bili ubedljivi u svojoj grupi, i kao pobednici se direktno plasirali u drugu ligu. Ne može se reći da su razočarali, posle 24 odigrana kola nalaze se na 11. mestu, podjednako udaljeni od vrha, kao i od dna tabele. Teško je očekivati da će se Komo uključuti u borbu za prva dva mesta, teško je da će i do plasmana u plej-of, ali ni opstanak u Seriji B ne bi smeo da dođe u ptanje. Za prvu sezonu sasvim dobro. Komo je trenutno u odličnoj formi, ima dve vezane pobede iza sebe, a pet utakmica na kojima nije izgubio. Na svakoj su postigli barem po gol, tri puta su igrali 1:1, a dva puta slavili sa po 2:1, protiv Frozinonea i Kozence.

Predlog

Meč koji je odigran u Komu u prvom delu sezone bio je prvi između ova dva tima još od 2015. godine. Završen je rezultatom 1:1, a to je najčešći ishod kada je Komo u pitanju. Ne bi nas iznenadio ni sada takav rezultat, pa i predlažemo igru gol-gol na ovom meču vanrednog kola u Seriji B. Za GG u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.