Utorak, 22/02 - Fudbal, Turska, Superliga
22/02Istanbul Bašakšehir vs Konjaspor1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
21/02/2022 21:21
U utorak je na programu zaostali meč turskog šampionata u kom će Bašakšehir na svom terenu ugostiti Konjaspor. Duel između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Bašakšehir

Generalno, Bašakšehir igra sjajno u ovogodišnjem izdanju turske Superlige, što nam najbolje pokazuje i trenutno četvrto mesto na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na drugoplasiranu Konju, koja im između ostalog i gostuje u ovom kolu pa će to biti lepa prilika da se ekipa iz Istanbula dodatno približi svom primarnom cilju.
U poslednje vreme Bašakšehir pruža fantastične partije, pa je tako ova ekipa na tri poslednja susreta ostvarila isto toliko trijumfa, od kojih se poslednji desio u prošlom kolu kada je četvrtoplasirana ekipa na tabeli slavila na gostovanju kod Rizea, a taj duel je završen rezultatom 0:2.

Konjaspor

Ako smo za Bašakšehir konstatovali da ova ekipa igra sjajno ove sezone, onda za Konju slobodno možemo reći da je ovaj tim najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja turske Superlige, obziro da se trenutno ova ekipa nalazi na sjajnom drugom mestu na tabeli koje na kraju prvenstva donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, što bi svakako bio ogroman uspeh.
U prošlom kolu je drugoplasirani tim na tabeli u jednom fenomenalnom susretu remizirao na svom terenu protiv Kašimpaše, a na tom meču smo videli čak osam golova, pošto je na kraju bilo 4:4.

Naš predlog

Oba tima će želeti da ostvare pobedu na ovom meču, a ipak prednost dajemo domaćoj ekipi koja ne samo da je vezala tri trijumfa, već na tim susretima nije primila niti jedan gol, pa vam zbog svega toga hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino plaća sa fantastičnom kvotom 2.19.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.