Četvrtak, 24/02 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
24/02Rendžers vs Borusija DortmunUkupno pogodaka - gost - iznad/ispodtip: Više 1.50
9 / 10 Ulog
22/02/2022 18:48
Mnoge je iznenadio trijumf Škota u dortmundu, ali smo sigurni da se Nemci nisu predali. Utakmica na Ajbroks parku igra se u četvrtak u 21 čas.
Rendžers

\'\'Policajci\'\' su na Signal Iduna parku odigrali najbolji meč, verovatno u prethodnoj deceniji. Slavili su sa 4:2, a imali su prilike da postignu još neki pogodak. Međutim, samo tri dana posle tog trijumfa nisu uspeli da pobede Dandi Junajted na strani i tako i dalje gledaju Seltiku u leđa, zaostaju tri boda za Keltima. Rendžers je igrao u grupi Lige Evrope sa Lionom, Spartom i Brondbijem, završili su kao drugi iza Francuza, a ispred Čeha i danaca. Đreb im nije bio milosrdan kada im je dodelio \'\'milionere\'\' iz Dortmunda, ali su oni u prvom meču nadvisili sebe i stekli lepu prednost pred revanš koji će igrati pred prepunim tribinama svom Ajbroksa.

Dortmund

Sve nas je iznenadio ishod prvog meča između ova dva rivala. Da je Borusija imala samo slab dan, kao i onda sa Leverkuzenom u Bundelsigi, pokazala je u nedelju kada je imenjaka iz Menhengladbaha ispratila sa pola tuceta lopti u mreži, na kraju je bilo 6:0 za Dortmund, koji je ponovo igrao bez Erlinga Halanda. Za brigu trenera Marka Rozea je činjenica da su u duelima sa Rendžersom i Leverkuzenom primili čak devet golova na svom terenu, što se baš i nije dešavalo u bližoj prošlosti. Dortmund i dalje zaostaje šest bodova za Bajernom i teško je da se mogu nadati osvajanju \'\'salatare\'\', ali je sigurno da neće odustati dok šanse postoje. S obzirom da su ispali iz domaćeg kupa, u kome su branili trofej, jedina realna pansa za osvajanje nekog pehara je u Ligi Evrope, te smatramo da će sve učiniti da nadoknade dva gola minusa.

Predlog

Nema nikakve sumnje da će Borusija napasti \'\'policajce\'\' od prvog minuta Na ruku im ide to da se golovi u gostima ne računaju dvostruko, pa bi im i trijumf od 2:0 doneo produžetke. U svakom slučaju, da bi uopšte bili u situaciji da eliminišu Škote, moraće da daju bar dva gola, ali i da ne prime nijedan u tom slučaju. Verujemo da Dortmund može postići i više pogodaka, svedoci tome smo bili mnogo puta, a naš predlog za ovaj duel u Glazgovu je gost daje dva gola. Za T22+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.