Sreda, 23/02 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
23/02Liverpul vs Lids JunajtedUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
22/02/2022 19:16
U sredu nas očekuje nekoliko veoma interasntnih mečeva u Premijer ligi, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran na Enfildu, gde će fudbaleri Liverpula dočekati Lids. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Liverpul

Fudbaleri Liverpula igraju zaista sjajno u poslednje vreme, pa se trenutno popularni Redsi nalaze na drugom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Mančester Siti koji je u prošlom kolu posle jedne neverovatne serije doživeo poraz na domaćem terenu od Totenhema, kada je bilo 2:3.
Liverpul je za razliku od Građana slavio na svom terenu protiv Norviča, i to posle preokreta, a taj duel je završen rezultatom 3:1.
U međuvremenu je četa Jirgena Klopa odigrala jedan sjajan meč na gostovanju kod Intera i slavila sa 0:2, pa ćemo Redse gotovo izvesno gledati u četvrtfinalu Lige šampiona.

Lids

Što se tiče Lidsa, izabranici Marsela Bijelse igraju poprilično promenljivo u poslednje vreme, a trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na šesnaestom mestu na tabeli uz pet bodova viška u odnosu na tim koji se nalazi na mestu koje na kraju sezone znači selidbu u niži rang.
U prošlom kolu je Lids na svom terenu doživeo poraz od Mančester Junajteda u jednom fenomenalnom susretu na kom smo videli čak šest golova, pošto je na kraju bilo 2:4.
Izabranici Marsela Bijelse su u dosadašnjem toku sezone odigrali dvanaest mečeva na gostovanjima i ostvarili samo dva trijumfa, uz četiri remija i čak šest poraza.

Naš predlog

Sve osim pobede Liverpula na ovom meču bi bilo veliko iznenađenje, a mišljenja smo da će nam ovaj duel na Enfildu doneti baš dosta golova zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.76.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.