Sreda, 23/02 - Fudbal, Grčka, Super League
23/02Aris vs Atromitos Piraeus1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
22/02/2022 19:53
U sredu su na programu tri meča iz grčke Superlige, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Arisa i Atromitosa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova.
Aris

Aris ima dosta problema u poslednje vreme, i ova ekipa će morati dobrano da se pomuči ukoliko želi da dođe do plasmana u doigravanje.
Naime, poznato je da će prvih šest ekipa na kraju regularnog dela Superlige doći do plasmana u plej-of, a Aris se u ovom trenutku nalazi na osmom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na šestoplasirani OFI.
U prošlom kolu je Aris odigrao još jedan ne baš najbolji meč pošto je ova ekipa pred svojim navijačima odigrala susret bez golova protiv PAOK-a, iako je ruku na srce tim iz Soluna pre početka tog susreta smatran za favorita.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je Aris odigrao jedanaest mečeva na svom terenu i ostvario pet trijumfa, četiri remija i dva poraza.

Atromitos

Kako sada stvari stoje velika je verovatnoća da ćemo fudbalere Atromitosa naredne sezone nažalost gledati u drugoj ligi.
Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo sedamnaest osvojenih bodova, što je zaista premalo.
Na poslednjih pet mečeva ovaj tim je ostvario dva trijumfa, ali i doživeo dva poraza i jedan remi, a u prošlom kolu je Atromitos na svom terenu odigrao jedan poprilično dobar meč i slavio protiv sedmoplasiranog Asterasa, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Inače, treba napomenuti da je Atromitos najgori gost u ligi, pošto na jedanaest odigranih mečeva na strani ovaj tim nema nijedan trijumf, uz tri remija i čak osam poraza.

Naš predlog

Aris na svakom meču do kraja regularnog dela šampionata mora da ide na trijumf, a smatramo da će ova ekipa do njega i doći na duelu protiv najgoreg gosta u ligi, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.