Četvrtak, 24/02 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
24/02Arsenal vs VulverhemptonDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
23/02/2022 14:42
U četvrtak je na programu zaostali meč 20. kola engleske Premijer lige u kom će Arsenal na svom terenu dočekati Vulverhemptom. Duel između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Arsenal

Generalni utisak o ovoj sezoni Arsenala je i više nego dobar, obzirom da se izabranici Mikela Artete trenutno nalaze na šestom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Mančester Junajted, ali i uz čak tri meča manje u odnosu na tim sa Old Traforda, pa slobodno možemo konstatovati da Tobdžije odavno nisu bile bliže plasmanu u Ligu šampiona.
U prošlom kolu je Arsenal odigrao još jedan dosta dobar meč na svom terenu i slavio sa 2:1.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je četa Mikela Artete odigrala dvanaest mečeva kao domaćin i ostvarila osam trijumfa, dva remija i dva poraza.

Vulvs

Za Vulvse slobodno možemo konstatovati da je ta ekipa uz Vest Hem najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja Premijer lige, obzirom da se popularni Vukovi trenutno nalaze na sedmom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na šestoplasirani Arsenal, kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu.
Činili se da se Vulverhempton dugo neće oporaviti nakon odlaska Espirita Santa u Totenhem, međutim, novi trener Bruno Laž radi zaista sjajan posao u svom novom klubu, o čemu govori i priznanje za najboljeg trenera u Premijer ligi u mesecu januaru.
Inače, u prošlom kolu su Vulvsi odigrali još jedan sjajan meč i slavili na svom terenu protiv Lestera kada je bilo 2:1.

Naš predlog

Oba tima igraju sjajno u poslednje vreme i mišljenja smo da će i Arsenal i Vulverhempton ići na trijumf na ovom susretu, što nam potencijalno može doneti golove na obe strane, pa vam preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica CircusCasino pripremila fantastičnu kvotu 2.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.