Četvrtak, 24/02 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
24/02Real Betis vs Zenit1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
23/02/2022 14:50
U četvrtak su na programu revanš mečevi šesnaestine finala Liga Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran u Andaluziji gde će Betis dočekati Zenit. Prvi meč između ova dva tima je završen pobedom španske ekipe od 3:2, a revanš susret je zakazan za 21 čas.
Betis

Fudbaleri Betisa igraju fenomenalno ove sezone, a svakako da je najbolji pokazatelj za to i trenutna tabela španske lige koja nam pokazuje da se tim iz Andaluzije trenutno nalazi na sjajnom trećem mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona, što bi svakako bio ogroman uspeh za izabranike trenera Pelegrinija.
U prošlom kolu je Betis ruku na srce uz dosta muke slavio na svom terenu protiv Majorke, a taj meč je završen rezultatom 2:1.
U prvom meču šesnaestine finala Liga Evrope Andalužani su slavili na gostovanju kod Zenita, a taj duel je završen rezultatom 2:3, pa španskoj ekipi sada preostaje samo da sačuva tu lepu prednost iz prvog duela.

Zenit

Pre svega, Zenit se nije nimalo obrukao u grupnoj fazi Lige šampiona, iako su u grupi bili sa aktuelnim šampionom Evrope Čelsijem i Juventusom, pa se više od trećeg mesta nije ni očekivalo, obzirom da je Malme barem na papiru dosta slabiji od sva tri tima u toj grupi.
Nažalost, u prvom meču šesnaestine finala Liga Evrope, tim iz Sankt Petersburga je poražen na svom terenu od Betisa kada je bilo 2:3, a utisak je da su tu možda i najbolje videlo da Zenit nije u takmičarskom ritmu, obzirom da se nastavak ruske Premijer lige očekuje tek za vikend.
Ono što će svakako biti veliki hendikep za aktuelnog šampiona Rusije je neigranje Dejana Lovrena koji predstavlja stub zadnje linije Zenita.

Naš predlog

Iako Betis ima dosta dobar rezultat iz prvog meča, smatramo da Andalužani neće previše kalkulisati i da će slaviti i na ovom duelu zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.