Nedelja, 27/02 - Fudbal, Španija, La Liga
27/02Levante vs Elche1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
23/02/2022 14:58
Prvi meč 26. kola španske La Lige se igra u Valensiji gde će fudbaleri Levantea dočekati Elče. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Levante

Niko nije očekivao da će se Levante u ovom delu šampionata nalaziti na poslednjem mestu na tabeli, međutim, situacija je trenutno takva da je tim iz Valensije najozbiljniji kandidat da na kraju sezone napusti najkvalitetniji rang španskog fudbala.
Ruku na srce, treba priznati da Levante u poslednje vreme pruža nešto bolje partije, a to se najbolje videlo u prethodna dva kola, kada je ova ekipa prvo mimo svih očekivanja slavila na gostovanju kod Atletiko Madrida kada je bilo 0:1, a nakon toga uspela da izvuče bod i na gostovanju kod Selte u prošlom kolu, pošto je taj duel u Vigu završen rezultatom 1:1.

Elče

Što se tiče Elčea, Havijer Pastore i drugari se trenutno nalaze na trinaestom mestu na tabeli i kako sada stvari stoje utisak je da ćemo ovu simpatičnu ekipu i naredne sezone gledati u društvu najboljih.
Na sve to, treba istaći da ovaj tim igra fantastično u poslednje vreme obzirom da je na pet poslednjih susreta ostvario čak tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz.
U prošlom kolu je trinaestoplasirana ekipa na tabeli odigrala još jedan veoma dobar meč na svom terenu i slavila protiv Rajo Valjekana, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Levante više nema prava na kiks, a svakako da sve navijače ovog tima može da obraduje dosta dobra forme ove ekipe u poslednje vreme, pa vam zbog svega toga hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.