Subota, 26/02 - Fudbal, Poljska, Ekstraklasa
26/02Legia Warszawa vs Wisła Kraków1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
24/02/2022 11:49
Od petka su na programu mečevi 23. kola poljske Ekstraklase, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Legije i Visle. Meč između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Legija

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Legije pružati ovoliko loše partije u ovogodišenjem izdanju poljske Ekstraklase, pošto se u ovom trenutku tim iz Varšave mimo svih očekivanja nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo devetnaest osvojenih bodova, i ukoliko se ovako nastavi vrlo lako se može desiti da aktuelnog šampiona Poljske naredne sezone gledamo u drugoj ligi.
U prošlom kolu je tim iz Varšave samo remizirao na gostovanju kod Termalice, a taj duel je takođe neočekivano završen bez golova.
Što se tiče utakmica na domaćem terenu do sada je Legija odigrala deset mečeva na svom terenu i ostvarila četiri trijumfa uz čak šest poraza.

Visla

Što se tiče Visle, i ova ekipa će kako sada stvari stoje imati dosta problema da sačuva prvoligaški status, obzirom da se tim iz Krakova trenutno nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na timove koji se nalaze u najopasnijoj zoni.
U prošlom kolu je petnaestoplasirani tim na tabeli remizirao na svom terenu protiv Lečne, a taj duel je završen bez golova.
Što se tiče partija na gostujućim terenima do sada je tim iz Krakova odigrao jedanaest sustreta na strani i nije se proslavio obzirom da je u tom periodu ostvario dva trijumfa, dva remija uz čak sedam poraza.

Naš predlog

Utisak je da je konačno došlo vreme za jedan trijumf posrnule Legije protiv Visle koja ima dosta problema na gostovanjima ove sezone, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.