Subota, 26/02 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
26/02Everton vs Mančester SitiUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
25/02/2022 09:57
Jedan od najzanimljivih susreta 27. kola engleske Premijer lige se igra na Gudison Parku gde će fudbaleri Evertona dočekati Mančester Siti. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Everton

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Evertona imati ovoliko problema u ovogodišnjem izdanju Premijer lige, ali trenutno je situacija takva da se tim sa Gudison Parka nalazi tek na šesnaestom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na tim koji se trenutno nalazi u zoni ispadanja.
U prošlom kolu su popularne Karamele poražene na gostovanju kod Sautemptona, dok je pre toga ova ekipa ostvarila jedan veoma važan trijumf i to na svom terenu protiv Lidsa, kada je bilo 3:0.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada su Karamele odigrale jedanaest mečeva na Gudisonu i ostvarile pet trijumfa, jedan remi i pet poraza.

Mančester Siti

Iako je Siti do pre samo nekoliko sedmica imao čak i dvocifrencu prednost u odnosu na sve svoje rivale, u ovom trenutku Građani imaju samo tri boda viška u odnosu na drugoplasirani Liverpul, i kako sada stvari stoje deluje da će ova dva tima do poslednjeg kola voditi bitku za titulu šampiona Engleske.
U prošlom kolu je Siti posle baš dosta vremena doživeo i jedan poraz, i to na svom terenu protiv Totenhema, u jednom fantastičnom susretu koji je završen rezultatom 2:3.
Inače, kada su gostovanja u pitanju, do sada je Siti odigrao trinaest mečeva na strani i doživeo samo jedan poraz uz dva remija i čak deset trijumfa.

Naš predlog

Everton nema pravo na kiks, dok Siti želi da se iskupi svojim navijačima zbog poraza u prošlom kolu od Totenhema, pa sve nekako ukazuje da će nam ovaj duel doneti dosta golova, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.