Subota, 26/02 - Fudbal, Francuska, Liga 2
26/02Pariz vs Sošo1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
25/02/2022 10:05
Subota nam donosi pregršt zanimljivih mečeva u okviru 26. kola francuske Lige 2, a najzanimljiviji se svakako igra u prestonici gde će Pariz ugostiti Sošo. Duel između ova dva tima je zakazan za 15 časova.
Pariz

Fudbaleri Pariza igraju fantastično ove sezone i kako sada stvari stoje zaista nikoga ne bi smelo da iznenadi ukoliko ovu ekipu naredne sezone gledamo u Ligi 1.
Naime, u ovom trenutku se tim iz prestonici Francuske nalazi na sjajnom drugom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Tuluz, ali i tri boda viška od trećeplasrianog Ažaksioa.
U prošlom kolu je drugoplasirani tim na tabeli odigrao jedan solidan meč na gostovanju kod Gengana, u kom je nažalost primio gol u poslednjim trenucima susreta i odigrano nerešeno (1:1).

Sošo

Sošo takođe izgleda dosta dobro ove sezone, a primarni cilj ovog tima biće plasman u plej-of.
U ovom trenutku se nekadašnji učesnik Lige šampiona nalazi na sjajnom četvrtom mestu na tabeli uz samo četiri boda manjka u odnosu na drugoplasirani Pariz, kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu.
Nažalost, u prošlom kolu je Sošo doživeo poraz na svom terenu od trećeplasiranog Ažaksioa, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Kada su u pitanju gostovanja, do sada je ova ekipa odigrala dvanaest mečeva na strani i ostvarila šest trijumfa, četiri remija i samo dva poraza.

Naš predlog

Pariz igra sjajno u poslednje vreme, a posebno se to odnosi na partije na domaćem terenu gde je do sada ekipa iz prestonice Francuske doživela samo jedan poraz. Mišljenja smo da će domaćin nastaviti sa sjajnim rezultatima i slaviti protiv nimalo naivnog Sošoa, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 2.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.