Subota, 26/02 - Fudbal, Francuska, Liga 2
26/02Grenoble vs Tuluz1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
25/02/2022 10:13
U ponedeljak je poprilično zanimljiva ponuda za klađenje, a ovaj dan nam donosi jedan meč francuske Lige 2, u kom će Grenobl na svom terenu ugostiti Tuluz. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Grenobl

Vrlo lako se može desiti da Grenobl naredne sezone nažalost gledamo u trećoj ligi.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na osamnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva znači selidbu u niži rang.
U poslednje vreme nekadašnji učesnik Lige 1 igra jako loše, pa je tako osamnaestoplasirani tim na tabeli na pet poslednjih susreta ostvario samo jedan trijumf, uz jedan remi i čak tri poraza.
U prošlom kolu je Grenobl poražen na gostovanju kod Nima, a taj duel je završen rezultatom 3:1.

Tuluz

I pre početka šampionata je Tuluz slovio za glavnog favorita za plasman u najkvalitetniji rang francuskog fudbala, a svakako da će sve navijače ovog tima obradovati podatak da se njihova omiljena ekipa u ovom trenutku nalazi na prvom mestu.
U poslednje vreme Tuluz igra zaista fenomenalno, pa je tako ova ekipa na pet poslednjih mečeva ostvarila čak četiri trijumfa uz samo jedan remi, i to na gostovanju kod Bastije, kada nije bilo golova.
U prošlom kolu je lider na tabeli na svom terenu demolirao Avr, a taj meč je završen rezultatom 4:0.

Naš predlog

Sve osim trijumfa Grenobla bi bilo preveliko iznenađenje, pa vam iz tog razloga toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila fantastičnu kvotu 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.