Nedelja, 27/02 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
27/02Sporting Braga vs Santa ClaraUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
25/02/2022 10:20
U ponedeljak je na programu samo jedan meč iz portugalske Primeire, i to onaj na Kamenolomu gde će fudbaleri Brage dočekati Santa Klaru. Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas i 15 minuta.
Braga

Fudbaleri Brage u veoma lepom raspoloženju dočekuju ovaj meč sa Santa Klarom obzirom da su u četvrtak napravili pravi podvig, pošto su stigli prednost Šerifa iz prvog meča šesnaestine finala Liga Evrope (2:0) i nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca došli do zasluženog plasmana u osminu finala drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja.
Što se tiče Primeire, trenutno se Braga nalazi na četvrtom mestu na tabeli a u prošlom kolu je ova ekipa slavila na gostovanju kod Tondele, kada je bilo 0:1.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu tim sa Kamenoloma je do sada odigrao dvanaest mečeva kao domaćin i ostvario sedam trijumfa, tri remija i dva poraza.

Santa Klara

Santa Klara očekivano ne igra toliko dobro kao što je to bio slučaj prošle sezone, kada je ova ekipa mimo svih očekivanja uspela da dođe do kvalifikacija za Ligu Konferencije.
Kao što je opšte poznato, portugalski predstavnik je tu eliminisan od Partizana, a kako sada stvari stoje Santa Klara je daleko bliža borbi za opstanak nego li mestu koje vodi u evropska takmičenja.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa samo remizirala na svom terenu protiv Portimonensea, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Kada su u pitanju mečevi na strani, do sada je ova ekipa odigrala jedanaest mečeva van svog terena i ostvarila jedan trijumf, tri remija i čak sedam poraza.

Naš predlog

Iako je Braga veliki favorit na ovom duelu, smatramo da je sigurnija varijanta da se odlučite za golove kojih će i te kako biti na Kamenolomu, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.