Nedelja, 27/02 - Fudbal, Francuska, Liga 1
27/02Lion vs Lil1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
25/02/2022 11:11
U nedelju je na programu pregršt interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Liona i Lila. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Lion

Veliko je pitanje da li ćemo Lion naredne sezone gledati u nekom od evropskih takmičenja, iako je tim sa Žerlana pre početka šampoinata slovio za jednog od glavnih kandidata za plasman u Ligu šampiona.
Nažalost, trenutno se Lion nalazi na sredini tabele i ima čak sedam bodova manjka u odnosu na trećeplasiranu Nicu, a poznato je da je ta treća pozicija ujedno i poslednja koja na kraju prvenstva donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.
U prošlom kolu su Lukas Paketa i drugari samo remizirali na gostovanju kod Lansa, a taj duel je završen rezultatom 1:1, uz podatak da je domaćin bio daleko bolja ekipa na terenu.

Lil

Sigurno je da je aktuelni šampion Lil jedno od najvećih razočarenja ovogodišnjeg izdanja Lige 1, obzirom da se ova ekipa trenutno nalazi na jedanaestom mestu na tabeli uz čak 23 boda manjka u odnosu na prvoplasirani PSŽ.
Na sve to, popularne "doge" su u prvom meču osmine finala glatko poraženi na gostovanju kod Čelsija, a taj duel na "Stamford Bridžu" je završen rezultatom 2:0.
U prošlom kolu Lige 1, Lil je ponovo neprijatno iznenadio sve svoje navijače obzirom da je na svom terenu odigrao meč bez golova protiv Meca.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Lion iskoristiti poprilično loš trenutak u kom se nalazi aktuelni šampion, pa vam zato toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.