Nedelja, 27/02 - Fudbal, Španija, La Liga
27/02Barselona vs Atletik Bilbao1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
25/02/2022 11:42
Poslednji meč nedeljnog programa kada je u pitanju španska La Liga se igra na \"Nou Kampu\" gde će fudbaleri Barselone dočekati Atletik Bilbao. Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Barselona

Fudbaleri Barselone igraju fenomenalno u poslednje vreme, a to smo možda i najbolje videli u revanš meču šesnaestine finala Liga Evrope, kada je ova ekipa demolirala Napoli na stadionu "Diego Armando Maradona" a taj duel je završen rezultatom 2:4.
I pre toga su izabranici Ćavija odigrali sjajan meč na gostovanju kod Valensije na "Mestalji" kada je bilo 1:4, nakon čega se Katalonci nalaze na mestu koje donosi plasman u Ligu šampiona, što će svakako i biti primarni cilj.
Treba priznati i da je Barsa imala fantastičan prelazni rok pošto su klub pojačali Feran Tores, Adama Traore i Obamejan, zanimljivo sva trojica su napadači, a po broju postignutih golova u poslednje vreme, vidimo da je to zapravo i bio najveći problem Barselone.

Atletik Bilbao

Bilbao igra iznad svih očekivanja kada je ova sezona u pitanju, a trenutno se ponos Baskije nalazi na dva boda od mesta koje naredne sezone vodi u Ligu Konferencija, iako je utisak da će Bilbao učiniti sve da dođe do plasmana u Ligu Evrope.
U prošlom kolu je ekipa koju sa klupe predvodi Marselinjo Garsija Toral odigrala jedan fanastičan meč na svom terenu i bez većih problema savladala Real Sosijedad koji im je između ostalog i direktan konkurent u borbi za plasman u evropska takmičenja, a taj duel je završen rezultatom 4:0.
Inače, poznato je da Baskijcima u poslednje vreme i te kako leži Barselona, s obzirom da je na dva poslednja međusobna susreta Atletik ostvario jedan trijumf, a jednom je bilo nerešeno.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Barsa i pored toga što joj Bilbao nikako ne leži u poslednje vreme, doći do veoma važnog trijumfa u borbi za Ligu šampiona, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.