Nedelja, 27/02 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal 2
27/02Varzim vs Feirense1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
26/02/2022 10:33
U utakmici portugalske Segunde Varzim dočekuje Feirense. Utakmica je na programu u ponedeljak u 19 časova.
Varzim

Domaćin je u velikim problemima. Lošom serijom rezultata stigli su u zonu ispadanja i sada su na pretposlednjem 17. mestu. S obzirom da iz lige ispadaju dve poslednjeplasirane ekipe, jasno je da nemaju mnogo izbora u preostalom delu sezone, već moraju da krenu sa osvajanjem bodova što pre. Od prvog tima iznad crte imaju čak devet bodova manje, pa bi mnogo relanije bilo da pokušaju da stignu makar ekipu na 16. mestu, a ta pozicija donosi plasman u baraž za opstanak. Trenutno je na tom mestu Kovilja sa četiri boda više. U poslednjih šest kola Varzim nije nikog pobedio, ali treba reći da nisu igrali tako loše i uspeli su da četiri puta remiziraju. Najveći problem za njih je efikasnost, pa su na prethodnih devet utakmica uspeli da postignu samo tri gola.

Feirense

Gosti su u mnogo boljem položaju, ali su i njihove ambicije mnogo veće. Feirense želi plasman u portuglasku elitu, a trenutno su van te zone. Feirense se nalazi na 4. mestu, ali bi pobedom protiv Varzima preskočili Šaves i stigli na treću poziciju, onu koja donosi baraž. Njihov krajnji cilj je jedno od prva dva mesta, pošto su to pozicije koje vode u Primeiru direktno, a sada su na njima Kaza Pia i Benfika B. Odmah recimo da drugi tim Benfike ne može u elitu taman da budu i najbolji na kraju, pošto već imaju tim u eliti. Zato je Feirense u sjajnoj poziciji i samo treba da nastave sa dobrim igrama. U prethodna tri kola uzeli su sedam bodova i može se reći da je forma dosta stabilna.

Predlog

Gosti su veliki favoriti u ovom meču, a ovo je jedan od duela gde pobednika može da odluči samo jedan gol. Na utakmicama Varzima pada najmanje pogodaka, oni ih primaju malo, ali ih daju još manje. Što se Firensea tiče, smatramo da neće propustiti ovakvu priliku da se pobedom presele među timove koji su na mestima koja vode u elitu. Naš predlog je dvojka, a koeficijent za nju u kladionici CircusCasino iznosi 2.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.